Bergrunners actief in Trail-Runs

Afgelopen weekend hebben dames van de Bergrunners deelgenomen aan verschillende Trail Runs. Een viertal dames stonden aan de start van de Trail-Run in Weert. Deze Trail werd georganiseerd door A V Weert….Bergrunners actief in Trail-Runs

18-11-2018 19:21 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen weekend hebben dames van de Bergrunners deelgenomen aan verschillende Trail Runs. Een viertal dames stonden aan de start van de Trail-Run in Weert. Deze Trail werd georganiseerd door A V Weert. Het mooie parkoers met een lengte van ongeveer 10 kilometer ging door een mooi bosgebied met op dit moment prachtige herfstkleuren. Christa Vonken, Corrie Fleuren, Marjo en Nicole Davits voltooide deze prachtige Run in een tijd van een uur.
Mirja Saanen liep een Trail-Run in het Belgische Bokrijk. Deze was wel een heel bijzonder met een geweldig parkoers van 10 kilometer. Er moest gelopen worden door huisjes en gebouwen van Bokrijk met acteurs langs de route. Zelfs liep de route langs schapen en koeien wat het extra bijzonder maakte. Ook bij deze Trail ging het niet om de tijd maar om de belevenis.
Wil je ook bewegen in de buitenlucht dit kan bij de Bergrunners met Hardlopen, Actief Wandelen en Nordic Walking voor info www.bergrunners-budel.nl of tel: 0614139196
 

Powered by Blog Grabber