Bergrunners in Urban Trail Eindhoven

Een tiental Bergrunners hebben afgelopen zondag deelgenomen aan de Urban Trail in Eindhoven Deze trail van 10 kilometer gaat in het hartje Eindhoven door een 14 tal gebouwenBergrunners in Urban Trail Eindhoven

14-12-2018 13:34 – Ingezonden door Redactie

Een tiental Bergrunners hebben afgelopen zondag deelgenomen aan de Urban Trail in Eindhoven Deze trail van 10 kilometer gaat in het hartje Eindhoven door een 14 tal gebouwen Er wordt gelopen van gebouw naar gebouw en natuurlijk ook trap op en trap af en deur in en deur uit wat het nog extra moeilijk maakt en spannend van wat gaat er nu komen Er werd oa gelopen door 14 gebouwen zoals Piet Hein gebouw, Evoluon, Eindhovens dagblad en nog veel meer De tijd is niet belangrijk het gaat echt voor de Fun De deelnemende Bergrunners Hetty Bekkers, Inger Smit, Mirja Saanen, Juani Rodriques, Annie Lamers, Marjo Davits, Lidy v d Vorst, Carla Beerten, Wendy Mackus en Christa Vonken hebben genoten van deze Trail Iedereen heeft het super gedaan en na afloop was het een gezellige boel met een donker pintje als “herstel”
Sepp v d Wildenberg heeft een week eerder de Zeven-heuvelen-loop met een afstand van 15 kilometer voltooid in de omgeving van Nijmegen Deze loop dankt zijn naam aan het aantal heuvels wat in het parkoers zit en zodoende extra zwaar maakt voor de lopers Sepp voltooide deze 15 kilometer in een tijd van 11720 min

Kerst/winterwandeling
De kerst/winterwandeling georganiseerd door de Bergrunners wordt dit jaar gehouden op zondag 30 december met afstanden van 7,5 – 122 – 20 kilometer Starten kan vanaf 900 uur in de manege d’ Auw Meulen Voor alle verdere info zie www bergrunners-budelnl of tel: 0031 614139196

Powered by Blog Grabber