Bert Gabriëls in De Smeltkroes

“Dit is comedy van het hoogste niveau”, schreef de pers over eerdere shows van Bert Gabriëls, maar dat wisten we al, want Bert was al twee keer eerder te gast in Maarheeze. Met zijn derde show heeft hij…Bert Gabriëls in De Smeltkroes

19-11-2018 09:18 – Ingezonden door Redactie

“Dit is comedy van het hoogste niveau”, schreef de pers over eerdere shows van Bert Gabriëls, maar dat wisten we al, want Bert was al twee keer eerder te gast in Maarheeze. Met zijn derde show heeft hij weer raak geschoten: “Geluk is lachen met Bert Gabriëls, hij vertelt de slimste grappen in het circuit en verpakt ze in een heerlijke themavoorstelling over geluk” (****De Standaard)  en “Gabriëls maakt de geluksmaffia een beetje belachelijk” schreef de Nederlandse Theaterkrant.

Bert Gabriëls is in eigen land een bekende televisie verschijning. Hij is winnaar van de Vlaamse Televisie-ster en natuurlijk helft van het tv-duo dat verantwoordelijk was voor een van de grootste Vlaamse televisie successen ‘Zonde van de zendtijd’, dat later ook in Nederland werd uitgezonden door de VPRO. Ook was hij in Nederland te zien in BNN’s oneliner-show ‘Padoem Patsss’, uitgezonden op NPO 3. Op zaterdag 24 november presenteert AK De Smeltkroes  zijn nieuwe programma “Gelukzoeker”. Bert heeft voor u uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die hij beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.de-smeltkroes.nl, telefonisch reserveren (0031 495-593219) is alleen mogelijk op de dag van de voorstelling.

Powered by Blog Grabber