Bewegen voor Ouderen

Je hoort het steeds vaker: bewegen voor ouderen is van levensbelang om gezond ouder te kunnen worden en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Om de stap te nemen om naar de sportschool te staan is vaak te veel gevraagd, zeker als men ouder wordt en ook nooit intensief gesport heeft.Bewegen voor Ouderen

10-10-2018 10:12 – Ingezonden door Redactie

Je hoort het steeds vaker: bewegen voor ouderen is van levensbelang om gezond ouder te kunnen worden en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Om de stap te nemen om naar de sportschool te staan is vaak te veel gevraagd, zeker als men ouder wordt en ook nooit intensief gesport heeft.

Vorig jaar heeft de Seniorenvereniging Maarheeze al eens geïnformeerd bij haar leden, of er belangstelling is voor een les ‘bewegen voor ouderen’ en daar zijn positieve reacties op gekomen. Nu heeft de vereniging Diana Guns bereid gevonden om in ‘Onze School’ zo’n les te gaan verzorgen. Tijdens de Dag voor de Ouderen krijgen de bezoekers er meer over te horen en op donderdag 18 oktober wordt er mee gestart, Voorlopig is het een proef waaraan iedereen gratis en ook vrijblijvend kan deelnemen. Ook als u denkt ik kan geen uur staan, maar het lijkt me wel leuk, dan is dat geen probleem want er kan ook gewerkt worden, zittend op een stoel. Kom dus gerust vrijblijvend eens kijken op donderdag 18 oktober. Er wordt om 13.30 uur gestart en u bent dan welkom in lokaal 30 aan de Sterkselseweg. De vouwgordijnen kunnen daar omlaag, er zijn geen pottenkijkers en u doet op uw eigen niveau mee aan de oefeningen. Na afloop is er daar of in Ons Kwartier gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee nog even na te praten.
Bewegen voor Ouderen wordt gehouden in samenwerking met Seniorenvereniging Maarheeze.

Powered by Blog Grabber