Bezoekerscentrum Hageven bouwt een wilgenhut

In de tuin van het bezoekerscentrum Hageven wordt, in samenwerking met VZW de Wulp, gestart met het ontwerp van een belevingsgerichte educatieve tuin op maat van kinderen.Bezoekerscentrum Hageven bouwt een wilgenhut

24-02-2019 15:00 – Ingezonden door Redactie

In de tuin van het bezoekerscentrum Hageven wordt, in samenwerking met VZW de Wulp, gestart met het ontwerp van een belevingsgerichte educatieve tuin op maat van kinderen. Het startschot wordt gegeven op zaterdag 23 februari van 09.00 tot 12.00 uur. Dan wordt samen met vrijwilligers van Natuurpunt Neerpelt en de kinderen van het jeugdwerkgroepje JNN (Jong Natuurpunt Neerpelt) een wilgenhut oftewel een ‘wiglo’ gebouwd. De wiglo wordt onderdeel van een wiglodorpje. Vanaf dan gaan we ook o.a. een buitenklas en een blote voetenpad bouwen. Deze tuin kan tot stand komen met de medewerking van onze vrijwilligers, Cera, de Rotaryclub en gemeente Pelt.
Bezoekerscentrum Hageven ligt aan de Tussenstraat 10 te Neerpelt (Pelt). Meer info: 0032 11 802 677.

Powered by Blog Grabber