Bibliocenter en Gemeentearchief bij Cultureel Lint

Ben je liefhebber van tweedehands boeken? Haal je hart op tijdens de grote boekenverkoop bij Bibliocenter Weert.Bibliocenter en Gemeentearchief bij Cultureel Lint

12-09-2018 13:14 – Ingezonden door Redactie

Ben je liefhebber van tweedehands boeken? Haal je hart op tijdens de grote boekenverkoop bij Bibliocenter Weert. Zaterdag en koopzondag 22 en 23 september verkopen Bibliocenter en het Gemeentearchief hun afgeschreven boeken. De verkoop start zaterdag om 9.30 en duurt tot 17.00 uur. Op zondag tijdens het Cultureel Lint kun je van 13.00 tot 17.00 uur bij de bibliotheek terecht. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 Weert.
Naast heel wat historische boeken over de geschiedenis van Weert en de omgeving, zijn er naslagwerken, kunstboeken,romans, dvd’s, tijdschriften, leesboeken, strips en informatieve boeken te koop voor zowel jeugd als volwassenen. Prijzen vanaf € 0,50.
Bibliocenter en het Erfgoedhuis hebben de afgelopen maanden de kasten opgeruimd. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Voor een klein prijsje tik je misschien net dat ene boek op de kop waar je al jaren naar op zoek bent. Het gaat om exemplaren die plaats hebben gemaakt voor de nieuwe boeken en andere materialen waarmee de collectie continu wordt aangevuld. Iedereen is van harte welkom om te komen snuffelen tussen de afgeschreven boeken.

Powered by Blog Grabber