Bibliotheek Budel: Schrijvers en luisteraars gezocht

Carnaval staat nog voor de deur, maar de bibliotheek is ook al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende feestje; de Boekenweek. De Boekenweek vindt dit jaar plaats van 23 t/m 31 maart en staat…Bibliotheek Budel: Schrijvers en luisteraars gezocht

21-02-2019 13:56 – Ingezonden door Redactie

Carnaval staat nog voor de deur, maar de bibliotheek is ook al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende feestje; de Boekenweek. De Boekenweek vindt dit jaar plaats van 23 t/m 31 maart en staat volledig in het teken van De moeder, de vrouw.

Om deze bijzondere week te vieren, organiseert de Bibliotheek Budel op maandagavond 25 maart een schrijversavond. Tijdens deze avond zijn alle creatieve inwoners van Cranendonck vrij om hun eigen verhaal en/of gedicht te delen. ?Leden van schrijversclub ’t Literatuurke zijn op dit moment al bezig met het schrijven van deze verhalen. Uiteraard is de bibliotheek ook nog opzoek naar andere creatieve geesten.  De regels zijn simpel; schrijft een verhaal en/of gedicht met als thema de moeder, de vrouw en wanneer je het stuk voordraagt mag het maximaal 7 minuten lang zijn. Voor de rest ben je volkomen vrij!
Voel jij je aangesproken? Stuur dan een mailtje naar budel@bibliotheekdekempen.nl of loop binnen in de vestiging van Bibliotheek Budel. Wanneer je jezelf vooraf aanmeld word je opgenomen in het programma. Op de avond zelf spontaan je verhaal doen is ook mogelijk.
Mocht je niet die creatieve hand hebben, maar wil je wel graag komen luisteren naar de verhalen van anderen? Iedereen is van harte welkom op maandag 25 maart vanaf 19.30u. Een tickets kost 2,50 euro en dit is inclusief koffie of thee. Kaartjes zijn te koop via www.bibliotheekdekempen.nl of vraag ernaar aan de balie bij de bibliotheek in Budel of Maarheeze.

Powered by Blog Grabber