Bibliotheek De Kempen deelt boeken uit

Bibliotheek De Kempen is één van de vijf partners van de DigiTaalhuizen Bergeijk, Valkenswaard en Cranendonck. In december 2018 en januari 2019 deelt het DigiTaalhuis boeken uit aan diverse organisaties in Bergeijk, Valkenswaard en Cranendonck.Bibliotheek De Kempen deelt boeken uit

29-12-2018 23:29 – Ingezonden door Redactie

Bibliotheek De Kempen is één van de vijf partners van de DigiTaalhuizen Bergeijk, Valkenswaard en Cranendonck. In december 2018 en januari 2019 deelt het DigiTaalhuis boeken uit aan diverse organisaties in Bergeijk, Valkenswaard en Cranendonck.

Van de Boodschappenmand in Valkenswaard tot Buurtzorg Bergeijk; diverse organisaties ontvangen in de komende weken mooie gratis boeken.  Vanwege het succes vorig jaar hebben de initiatiefnemers, Cubiss en de Brabantse Bibliotheken, dit jaar verschillende leescadeaus bedacht. Naast Donald Duck pockets, worden er ook (makkelijk leesboeken) boeken uitgedeeld van Het Rosie Project en het huis van de gouden bocht. Voor deze actie werkt de Bibliotheek samen met Uitgeverij Makkelijk lezen.

De DigiTaalhuizen in deze regio helpen volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden. In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite op een van deze gebieden. Bij het DigiTaalhuis is Iedereen welkom voor ondersteuning. Heeft u het vermoeden dat een vriend, kennis, collega of familielid moeite heeft met lezen en/of schrijven? Kom eens langs in onze Bibliotheek. We helpen u graag, zodat u uw naasten ook verder kunt helpen. Wilt u zelf beter leren lezen en schrijven? Of wilt u juist anderen helpen met taal? Neem dan contact op coördinator DigiTaalhuis, Macha Mathijssen, telefoon: 06-33590936 of per e-mail via: m.mathijssen@bibliotheekdekempen.nl

Powered by Blog Grabber