Bibliotheken Pelt tijdelijk gesloten vanaf 20 maart

PELT – Omwille van de omvorming naar een centraal bibliotheeksysteem zijn de drie bibliotheken van Pelt  vanaf 20 maart een aantal dagen gesloten.Bibliotheken Pelt tijdelijk gesloten vanaf 20 maart

27-03-2019 15:23 – Ingezonden door Redactie

PELT – Omwille van de omvorming naar een centraal bibliotheeksysteem zijn de drie bibliotheken van Pelt  vanaf 20 maart een aantal dagen gesloten. Bib Palethe zal weer open zijn vanaf 25 maart om 16 uur, bib Neerpelt vanaf 26 maart om 10 uur en uitleenpost Sint-Huibrechts-Lille vanaf 27 maart om 13 uur.
 
Er komt een eengemaakt systeem voor alle Vlaamse bibliotheken. Dat betekent dat alle bibliotheken zullen werken met een centraal platform voor het uitlenen en reserveren van boeken. Dat zal de samenwerking tussen de bibliotheken onderling vergemakkelijken en de dienstverlening naar de lezers toe verbeteren.  De bibliotheken van Limburg maken als eerste de overstap. De gegevens van onder andere de leners, de titels en exemplaren worden overgezet naar het nieuwe systeem.
 
Vanaf 20 maart stappen de bibliotheken van Pelt over op het eengemaakt systeem. Daarom zijn de ze enkele dagen gesloten. Bib Palethe: gesloten op 20, 21, 22 en 23 maart. Weer open vanaf 25 maart om 16 uur. Bib Neerpelt: gesloten op 20, 21, 22, 23 en 25 maart. Weer open vanaf 26 maart om 10 uur. Bibpunt Sint-Huibrechts-Lille: gesloten op 20 en 24 maart. Weer open vanaf 27 maart om 13 uur. Tijdens de werken kan je geen gebruik maken van mijnbibliotheek.be. Je riskeert echter geen boete want jouw uitleningen worden automatisch verlengd in deze periode. De openingsuren van de bibliotheken wijzigen. Je vindt een overzicht op pelt.bibliotheek.be.

Powered by Blog Grabber