Bij Bartje stond er gekleurd op!

In een grote bonte stoet van meer dan 30 kindjes trokken alle kindjes van Kinderopvang Bij Bartje op 1 maart door de gangen van Zorgcentrum Mariënburght.Bij Bartje stond er gekleurd op!

16-03-2019 22:00 – Ingezonden door Redactie

In een grote bonte stoet van meer dan 30 kindjes trokken alle kindjes van Kinderopvang Bij Bartje op 1 maart door de gangen van Zorgcentrum Mariënburght. Met het motto: Bij Bartje geeft kleur aan de optocht, werden alle opa’s en oma’s beschilderd met carnavalsverf! Onderweg kregen ook de plinten, de deuren én zelfs de lift, een likje carnavalsverf! Toen alles goed in de lak zat werd het harde werken beloond met wat drinken en iets lekkers! Dat kindjes en opa’s en oma’s zelf ook samen goed uit de carnavalsverf kunnen komen, was te zien aan het feestje na afloop waarbij de verfspetters er vanaf vlogen!

Powered by Blog Grabber