Bijzondere bijenbeleving

Zondag 22 april vindt tussen 14 en 17 uur een Bijzondere Bijen Belevenis plaats bij natuurcentrum De Wulp in Neerpelt. Tijdens deze Bijzondere Bijen Belevenis trekken deelnemers met ervaren gids Ghis Palmans…Bijzondere bijenbeleving

07-04-2018 15:06 – Ingezonden door Redactie

Zondag 22 april vindt tussen 14 en 17 uur een Bijzondere Bijen Belevenis plaats bij natuurcentrum De Wulp in Neerpelt. Tijdens deze Bijzondere Bijen Belevenis trekken deelnemers met ervaren gids Ghis Palmans de tuin in om te zien hoe het gesteld is met de solitaire bijen. We komen te weten wat deze lieve en nuttige dieren nodig hebben om te overleven. Ook staan er 2 kasten met zwarte bijen in de natuurtuin, die eigendom zijn van de ZwarteBij.org die ook vertegenwoordigd is die dag. Van hen mag je zeker informatie verwachten over deze inheemse soort! Tenslotte vragen we iedereen om zeker ook de kids mee te nemen, want wij voorzien een belevingsactiviteit op maat van dit mooi evenement! We nemen de microscoop erbij om deze diertjes van dichtbij te bekijken, we gaan op pad en leren alles bij wat er te weten is. Tot slot maken we ook een insectenhotel! De Wulp ligt aan de Tussenstraat 10 in Neerpelt. Zie ook www.natuurpuntneerpelt.be

Powered by Blog Grabber