Bijzondere onderscheidingen bij c.v. De Toeters

Voor aanvang van de Kinderbontemiddag werden Prins Jos III, Prinsens Driena, Jeugdprins Luuk en Jeugdprinses Sophie, de adjudanten Yente, Rick en Stan maar daarnaast ook alle dames en heren van de Raad…Bijzondere onderscheidingen bij c.v. De Toeters

16-02-2019 11:42 – Ingezonden door Redactie

Voor aanvang van de Kinderbontemiddag werden Prins Jos III, Prinsens Driena, Jeugdprins Luuk en Jeugdprinses Sophie, de adjudanten Yente, Rick en Stan maar daarnaast ook alle dames en heren van de Raad van Elf van c.v. De Toeters verrast door wel hele speciale en hooggeëerde gasten. Niemand minder dan Prins Rick en Prinses Lieke van De Berkenschutse brachten samen met hun pa en ma (Patrick en Lilian) en zussen Sanne en Britt een bezoekje aan De Reinder. De Berkenschutse is een onderwijsexpertisecentrum voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Natuurlijk werden er onderscheidingen van de Toeterprinsen uitgereikt aan deze twee kanjers! Daarna werden alle aanwezige Toeters nogmaals verrast door de schitterende onderscheidingen die het prinsenpaar van de Berkenschutse voor De Toeters meegebracht hadden. De Dorstlustige hoogheden en alle dames en heren van de raad werd de speciale Rick & Lieke onderscheiding omgehangen. Daarna werd de Kindermiddag geopend met een wel heel bijzondere (om nooit te vergeten) polonaise!  Een heel warm, bijzonder en ook ontroerend moment. Familie van Deursen, hartelijk dank voor dit hele mooie gebaar! We zullen deze onderscheiding allemaal vol trots dragen en we gaan er met zijn allen voor zorgen dat het jubileumseizoen bij De Toeters meer dan voortreffelijk wordt … of ja eigenlijk al is! Toeterland ALAAF!

Powered by Blog Grabber