Blijspel ‘Het Voorgevoel’ in De Schaapskooi

GASTEL – Volgend weekend brengt Podium Nummer Zes  alweer voor het negende jaar een voorstelling in de Schaapskooi in Gastel.Blijspel ‘Het Voorgevoel’ in De Schaapskooi

27-03-2019 15:31 – Ingezonden door Redactie

GASTEL – Volgend weekend brengt Podium Nummer Zes  alweer voor het negende jaar een voorstelling in de Schaapskooi in Gastel. Ze spelen niet op een traditioneel podium maar midden in de zaal! Dat blijft een bijzondere ervaring horen de leden van deze theatergroep vaak terug van het publiek, het was zelfs een van de redenen dat ze vorig jaar speelden voor een uitverkochte zaal. In september starten ze met het seizoen en tot aan de uitvoeringen in maart hebben zij 2 repetities per week. Er wordt gestart met lees repetities om zo het verhaal en de personages beter te leren kennen. Al snel daarna gaan ze op locatie oefenen. Ondertussen houden diverse mensen zich ook alvast bezig met de decorbouw, rekwisieten lijsten, kleding en organisatie. Tenslotte zijn ze het weekend van de uitvoering samen met de toegewijde bouwploeg bezig met het bouwen van tribunes en decor want ze doen alles zelf. Met heel veel plezier proberen ze het beste uit onszelf en uit anderen te halen en dat zie je terug in ons spel.
Onder regie van Nieke van Hunsel spelen ze op zaterdag 30 maart om 20.00 uur en zondag 31 maart om 14.00 uur het blijspel “Het Voorgevoel”. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar bij De Bim, Hoogstraat 9, 6028 RV Gastel of via telefoonnummer 0031 49543 0792.

Powered by Blog Grabber