Bloesemwandeling rond Sweikhuizen met het IVN Weert e.o.

Op zondag 22 april organiseert het IVN afdeling Weert e.o. weer een bloesemtocht. Dit jaar naar Sweikhuizen, gelegen in het noordelijkste deel van het Zuid-Limburgse heuvelland.Bloesemwandeling rond Sweikhuizen met het IVN Weert e.o.

21-04-2018 20:30 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 22 april organiseert het IVN afdeling Weert e.o. weer een bloesemtocht. Dit jaar naar Sweikhuizen, gelegen in het noordelijkste deel van het Zuid-Limburgse heuvelland. De wandeling om Sweikhuizen is ruim 8 km lang. Vertrek om 9.00 uur vanaf parkeerterrein Dries te Weert en om 10 uur vanaf het Transferium gelegen bij De Biesenhof Biesenweg 1 Geleen. Naar verwachting zijn we om omstreeks 16.00 uur weer terug. Onderweg kunnen we gebruik maken van een horecagelegenheid en zo mogelijk picknicken. Iedereen kan aan de tocht deelnemen. Buiten een kleine vergoeding aan de chauffeur voor het carpoolen zijn er aan de deelname geen kosten verbonden. Goed schoeisel wordt aangeraden. Info: Gerard Hendriks 0031 495 536357.

Powered by Blog Grabber