Boekbespreking Femma Hamont

Op donderdag 22 november organiseerde Femma Hamont een boekbespreking.  Julienne reserveert in de POB te Hamont een aantal boeken voor de groep Femmadames die graag na het lezen van het boek, van gedachten…Boekbespreking Femma Hamont

03-12-2018 20:40 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 22 november organiseerde Femma Hamont een boekbespreking.  Julienne reserveert in de POB te Hamont een aantal boeken voor de groep Femmadames die graag na het lezen van het boek, van gedachten wisselen rond de inhoud van het gelezen boek. Deze keer was het “ De Japanse minnaar” door Isabel Allende. Jeannine Van Den Heule, aangesteld door Femma provinciaal, begeleidt de groep met de bespreking, stijl en de inhoud van het boek wat iedereen zo aangesproken heeft. Niets is zo boeiend als in groep een boek te bespreken, naar literaire inhoud, van gedachten te wisselen en horen wat iedereen getroffen heeft in het verhaal. Voor herhaling vatbaar. De volgende boekbespreking voor de leesgierige Femmadames van Hamont-Achel is op 4 april. Info volgt!  Tekst en foto Jacqueline Joosten-Segers- PR Femmalid Hamont.

Powered by Blog Grabber