Bohemian Rhapsody niet op vrijdag 22 maart

Bij ’t Perron wilden ze bovenstaande film zó ontzettend graag draaien! Iets té graag, want ze werden door de instanties op de vingers getikt.Bohemian Rhapsody niet op vrijdag 22 maart

15-03-2019 09:16 – Ingezonden door Redactie

Bij ’t Perron wilden ze bovenstaande film zó ontzettend graag draaien! Iets té graag, want ze werden door de instanties op de vingers getikt. Helaas moet iedereen nu enkele weken wachten om de film te kunnen zien in het Dorpshuis van Heeze. Iedereen met een kaartje, wordt verzocht daarmee even naar ’t Perron te gaan voor uitleg hierover en een gepaste oplossing. Op vrijdag 22 maart draait nu de film: Elvis & Nixon Een grappige en op een waargebeurd verhaal gebaseerde film. Gratis, omdat het met 2 films (de Queenfilm en Vele Hemels Boven de Zevende) niet zo liep zoals verwacht. De film begint op vrijdag 22 maart om 20.00 uur in de Grote zaal van Dorpshuis ’t Perron te Heeze.

Powered by Blog Grabber