Bomen planten bij Scouting Kizito

Op zaterdag 9 maart is hard gewerkt bij Scouting Kizito. Heel veel jeugdleden, Bevers en Scouts, hebben letterlijk de handen uit de mouwen gestoken om het bos rond de blokhut de Kroekraan weer mooi te…Bomen planten bij Scouting Kizito

17-03-2019 11:00 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 9 maart is hard gewerkt bij Scouting Kizito. Heel veel jeugdleden, Bevers en Scouts, hebben letterlijk de handen uit de mouwen gestoken om het bos rond de blokhut de Kroekraan weer mooi te maken. Er zijn namelijk in de loop der jaren een heleboel bomen omgevallen waardoor het bos niet echt meer op een bos begon te lijken. Gewapend met schoppen en emmers compost zijn er die dag nieuwe bomen aangeplant om de gaten in het bos op te vullen. Nou ja, bomen? Het zijn meer planten die uiteindelijk bomen gaan worden. Met veel zorg zijn gaten gegraven door de Scouts, compost toegevoegd en met toewijding zijn de verschillende soorten bomen in de gaten geplant door de Bevers.  Het was prima weer om in het bos te werken en iedereen vond het leuk om te doen. Tot slot mochten de Bevers een kaartje met hun naam er op aan de boom hangen die ze zelf hadden gepland. In totaal zijn er die dag 75 bomen geplant waarvan we hopen dat ze uitgroeien tot hele grote bomen. Het was een geslaagde dag!
Lijkt het jou ook leuk om kinderen te begeleiden bij het spel van Scouting? We zijn op zoek naar begeleiding voor alle leeftijden van onze jeugdleden. Kijk voor meer informatie op www.scoutingkizito.com .

Powered by Blog Grabber