Bomenkap Cranendoncklaan

Afgelopen week is begonnen met de bomenkap aan de Cranendoncklaan in Budel. Gemeente Cranendonck besloot dat de platanen aan de Cranendoncklaan en de Graafschap Hornelaan vervangen moeten worden door jonge…Bomenkap Cranendoncklaan

07-05-2018 11:03 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Andre Weekers

Afgelopen week is begonnen met de bomenkap aan de Cranendoncklaan in Budel. Gemeente Cranendonck besloot dat de platanen aan de Cranendoncklaan en de Graafschap Hornelaan vervangen moeten worden door jonge bomen.

De grote platanen veroorzaken voor omwonenden in toenemende mate hinder van wortel(in)groei, blad, vruchten en stof. Dit leidt voor velen tot overlast en gezondheidsproblemen. In september/oktober van dit zullen de nieuwe bomen geplant  worden.

Foto’s Andre Weekers

Powered by Blog Grabber