Borstvoeding,  ‘Een goed begin is het halve werk’

Hoe beter je je hebt voorbereid op het geven van borstvoeding, des te groter is de kans van slagen. Verwacht je binnenkort je baby en ga je borstvoeding geven? Dan is de informatieavond ‘Borstvoeding’ op donderdag 13 december a.s. interessant voor jou. Lactatiekundige en kinderverpleegkundige Willy Gielen…Borstvoeding,  ‘Een goed begin is het halve werk’

22-11-2018 20:55 – Ingezonden door Redactie

Hoe beter je je hebt voorbereid op het geven van borstvoeding, des te groter is de kans van slagen. Verwacht je binnenkort je baby en ga je borstvoeding geven? Dan is de informatieavond ‘Borstvoeding’ op donderdag 13 december a.s. interessant voor jou. Lactatiekundige en kinderverpleegkundige Willy Gielen geeft samen met een JGZ verpleegkundige van de GGD Limburg-Noord uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Deze informatie is ook voor de partner interessant. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 december 2018 van 19:30 tot 21:30 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of bij de afdeling Patiënteninformatie, telefoon: 0495 – 57 22 05.
Deze informatiebijeenkomst vindt 8 x per jaar plaats. De volgende bijeenkomst is op 22 januari 2019.
Borstvoedingcafé
Geïnteresseerden zijn ook van harte welkom tijdens het maandelijkse Borstvoedingcafé bij ‘Dragen en Zo’ aan de Graafschap Hornelaan 161, 6001 AC in Weert. De bijeenkomsten zijn op de eerste woensdag  van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur.
Het Borstvoedingcafé in Weert is een initiatief van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en lactatiekundige IBCLC Willy Gielen van SJG Weert.
Deelname aan het Borstvoedingcafé is gratis, eventuele  consumpties zijn voor eigen rekening.

Powered by Blog Grabber