Boswachters controleren bossen na storm?

Door de storm van afgelopen weekend zijn in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer op verschillende plaatsen bomen omgewaaid en takken afgebroken.Boswachters controleren bossen na storm?

14-03-2019 14:28 – Ingezonden door Redactie

Door de storm van afgelopen weekend zijn in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer op verschillende plaatsen bomen omgewaaid en takken afgebroken. Voor het bos is dit niet erg, het is een natuurlijk proces, maar het moet voor bezoekers wel veilig toegankelijk blijven. Op dit moment worden met name de fiets- en wandelpaden gecontroleerd, evenals mountainbikepaden en ruiterroutes. Volgens boswachter Erik Schram van Staatsbosbeheer is de verwachting dat de opruimwerkzaamheden enkele weken kunnen duren. Bezoekers wordt aangeraden goed uit te kijken bij een bezoek aan de bossen. “Er kunnen nog losse takken hangen in de bomen die pas later naar beneden vallen”.  Mocht u onveilige situaties tegenkomen dan kunt u contact opnemen met de beheerder Jos Kerssemakers via [email protected]

Powered by Blog Grabber