Boy Jansen Uitvaartverzorging bestaat 1 jaar

BUDEL – Dankbaar en trots kijken we terug op ons eerste jaar.Boy Jansen Uitvaartverzorging bestaat 1 jaar

01-04-2019 11:17 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – Dankbaar en trots kijken we terug op ons eerste jaar. Dankbaar voor het vertrouwen dat we inmiddels van velen hebben gekregen om hen bij te staan in een moeilijke tijd. Trots op hoe we gegroeid zijn. Gegroeid in onze werkwijze, gegroeid in het vertrouwen dat we krijgen en gegroeid in ons werkgebied. Waar we in het begin dachten vooral lokaal werkzaam te zijn, blijkt nu dat we heel Zuidoost-Brabant doorreizen. Normaal zeggen ze: “Wie jarig is trakteert”, maar dat is in onze branche niet zo voor de hand liggend. Echter komt er deze maand wel iets nieuws: ons vernieuwde ´Mijn persoonlijke uitvaartwensen´ boek. U kunt dit boek gratis bestellen om uw laatste wensen vast te leggen. We merken dat een dergelijk boek uw naasten veel houvast geeft, wanneer ze voor de moeilijke taak komen te staan, het afscheid te regelen. Men wil alles in het leven vaak goed geregeld hebben, ook voor het laatste stukje is het belangrijk om dit goed te organiseren. Ons boek neemt u stap voor stap mee en maakt u wegwijs in de vele keuze mogelijkheden. U kunt het ingevulde boek een plaatsje geven bij bijvoorbeeld uw verzekeringspapieren. Zo weten uw naasten, als het nodig is, wat uw persoonlijke wensen zijn. Vindt u het moeilijk om het boek alleen in te vullen? Wij begeleiden u graag. Dit doen we gratis en zonder verplichtingen achteraf. Desgewenst kunnen wij u een duidelijk beeld geven van de bijbehorende kosten. Wij vinden het van groot belang om open en eerlijk te zijn over de kosten omtrent afscheid nemen. Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft, mogen wij de uitvaart verzorgen, zowel in Nederland als in België. Wij kunnen en mogen gebruik maken van het uitvaartcentrum van uw keuze. Wij kunnen dit boek desgewenst opsturen of persoonlijk bij u langs brengen. Heeft u interesse in ons ‘wensen boek’ laat het ons weten via info@boyjansenuitvaartverzorging.nl of bel met 0031 40-711 44 87 Wij zijn 24/7 bereikbaar. De bijzondere combinatie van een lach en een traan was en is voor sommige mensen toch even wennen. Onze dank gaat uit naar de families die ons een kans hebben gegeven om hen bij te staan in moeilijke tijden. Het is voor ons heel waardevol om op deze momenten van betekenis te kunnen zijn.

Ingestuurd door Boy Jansen

Powered by Blog Grabber