‘Braintrigger’ in het oude Kerkje

In het weekend van 22 en 23 september 2018  exposeren José Keurtentjes, Beppie Nabuurs-Jacops en Miriam Meulepas in het Oude Kerkje in Middelbeers.‘Braintrigger’ in het oude Kerkje

18-09-2018 17:12 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 22 en 23 september 2018  exposeren José Keurtentjes, Beppie Nabuurs-Jacops en Miriam Meulepas in het Oude Kerkje in Middelbeers.

José Keurentjes is gespecialiseerd in het werken met olieverf. Zij gebruikt vaak de ‘nat in nat’ techniek. Haar landschappelijk en industriële abstracte olieverfschilderijen roepen een bepaalde sfeer op maar laten steeds iets tot de verbeelding over. Beppie Nabuurs werkt graag met vele verschillende materialen. Ze is altijd op zoek naar het juiste materiaal dat voor haar gevoel het werk versterkt. Een versterking van emotie of van contrast en spanning. Miriam Meulepas maakt beelden van watergedragen polyester met als thema de kwetsbare mens. Vergankelijkheid en psychische stoornissen spelen hierbij een grote rol. Tevens is er een optreden van Djoly Faraday. Dit is een akoestisch duo wat zowel eigen werk als covers ten gehore brengt. Het duo bestaat uit Djoly Janssen en Stephan Brouwers.  Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur. De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.
Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons opFacebook www.facebook.com/oudekerkje

Powered by Blog Grabber