Bridgen bij Bridgeclub Cranendonck

Bent u al langer aan het nadenken over bridgen in clubverband? Speelt u bridge in de huiselijke sfeer en wilt u een stapje verder? Bent u op zoek naar nieuwe contacten of bent u op zoek naar een gezellige middag? Allemaal goede redenen om eens na te denken over bridgen bij BridgeClub Cranendonck in Maarheeze….Bridgen bij Bridgeclub Cranendonck

06-04-2018 12:10 – Ingezonden door Redactie

Bent u al langer aan het nadenken over bridgen in clubverband? Speelt u bridge in de huiselijke sfeer en wilt u een stapje verder? Bent u op zoek naar nieuwe contacten of bent u op zoek naar een gezellige middag? Allemaal goede redenen om eens na te denken over bridgen bij BridgeClub Cranendonck in Maarheeze. De club is namelijk op zoek naar nog meer enthousiaste leden.

Zij bieden fijn bridgen in competitieverband tegen een laag contributiebedrag in een gezellige en gemoedelijke sfeer. De club organiseert speciale middagen zoals Paasdrive en een Kerstdrive. Er wordt elke woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur gespeeld in De Smeltkroes in Maarheeze. Er wordt gespeeld in 2 lijnen: De A lijn en de B Lijn. Promotie en degradatie tussen beide lijnen vindt plaats, dus de uitdaging is er! Het seizoen loopt van eind augustus tot eind mei. Wanneer u zich als nieuw lid aanmeldt voor het nieuwe seizoen, krijgt u de mogelijkheid om eerst vijf zittingen “op proef” te spelen, voor u zich definitief als lid aanmeldt. U betaalt dan voor het resterende deel van het seizoen een gereduceerde lidmaatschapsprijs. Is uw belangstelling gewekt of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met secretaris Hanneke Hompes, tel 0031 495-586878 of email: j.hompes@kpnmail.nl U kunt ook terecht bij onze voorzitter, Michel Naninck, tel. 0031 495-843562 of via e-mail: mnaninck@gmail.com

Powered by Blog Grabber