Brons op NK voor Tijn van Yin Yang Budel

Karateschool Yin Yang uit Budel was op zaterdag 24 november aanwezig op het “Kiyozumi Open Dutch Junior Tournament Youth 8-21 years“ te Sommelsdijk. Op dit Nederlands Kampioenschap kwamen 32 teams met…Brons op NK voor Tijn van Yin Yang Budel

01-12-2018 15:31 – Ingezonden door Redactie

Karateschool Yin Yang uit Budel was op zaterdag 24 november aanwezig op het “Kiyozumi Open Dutch Junior Tournament Youth 8-21 years“ te Sommelsdijk. Op dit Nederlands Kampioenschap kwamen 32 teams met ruim 200 vechters uit binnen- en buitenland het tegen elkaar opnemen.

Yarno, Tygo en Tijn vertegenwoordigden het jeugdgevechtsteam van karateschool Yin Yang. Tijdens de gevechten, waarin de lat hoog lag, wist Tijn op de mat Brons binnen te halen.
Tevens slaagde Senpai Pascal op dit toernooi voor het examen voor hoekscheidsrechter.
De coaches Sensei Sandra en Senpai Twan, de aanwezige ouders en Senpai Anja hebben mooie partijen gezien.

Shihan Gerard van Kessel (6e Dan) fungeerde als Hoofd matscheidsrechter.
Iedereen ging met een goed gevoel en heel veel ervaring rijker naar huis.
Tijn en Senpai Pascal, Hartelijk gefeliciteerd! Shihan Gerard van Kessel en alle senpai waren trots op de vechters en tevreden met het resultaat. Ze bedanken de supporters die vanuit Eindhoven en Budel en omgeving naar de wedstrijden zijn komen kijken. Voor meer foto’s en informatie: Karateschool Yin Yang Budel/Eindhoven, Shihan Gerard van Kessel (6e Dan), tel: 06 227 71 798, www.kyokusyinyang.nl,  gerardvankessel1@gmail.com . U kunt ons ook vinden op Facebook.

Powered by Blog Grabber