Budelse motoballers behalen finaleplaats B-Pokal Duits Kampioenschap

In navolging van de jeugd zijn ook de senioren van MBV Budel erin geslaagd om een finaleplaats te veroveren, zij het voor de B-Pokal. In de B-Pokal komen alle teams van zowel de Noord- als de Zuidduitse…Budelse motoballers behalen finaleplaats B-Pokal Duits Kampioenschap

27-10-2018 11:05 – Ingezonden door Redactie

In navolging van de jeugd zijn ook de senioren van MBV Budel erin geslaagd om een finaleplaats te veroveren, zij het voor de B-Pokal. In de B-Pokal komen alle teams van zowel de Noord- als de Zuidduitse  competitie uit, die er niet in geslaagd zijn om een plaats te veroveren in de play-offs voor het Duits Kampioenschap. Via overwinningen op MSC Kobra Malchin, uit met 14-4 en thuis met 28-0, was MBV Budel ook te sterk voor MSC Malsch..
In de thuiswedstrijd werd zaterdag 6 oktober met 18-2 gewonnen van Malsch, door 10 doelpunten van Miel Looijmans, 5 van Carlo van Geldrop, 2 van Stan Looijmans en 1 doelpunt van Stan Gielen. De uitwedstrijd werd afgelopen zaterdag gewonnen met 7-1 door ieder 3 doelpunten van Miel en Stan Looijmans en 1 doelpunt van Stan Gielen. Hierdoor staat Budel in de finale voor de B-Pokal. In de finale moet er gespeeld worden tegen aartsrivaal MSC Philippsburg. In deze finale gaan de spelers van MBV Budel. proberen om voor de derde keer de B-Pokal naar Budel te halen. Als kers op de taart zal de wedstrijd zaterdag 20 oktober gespeeld worden in de motoball-arena aan de verlengde Schoordijk te Budel. De wedstrijd begint om 16:00 u. MBV Budel hoopt dat veel supporters de weg naar de motoball-arena zullen weten te vinden. Eén ding is zeker, het zal een spannende wedstrijd worden. De toegang is gratis.     

Powered by Blog Grabber