Buulder Buk viert carnaval 2019 met Prins Tijn I en Prinses Astrid

Bij het Prinsenbal 2019 mocht er geraden worden. Als variant op het populaire radiospel van RTV-Horizon stuurde dj Erik-Jan de Sterke zijn spelletjescollega John Broers op pad om op zoek te gaan naar de…Buulder Buk viert carnaval 2019 met Prins Tijn I en Prinses Astrid

21-12-2018 11:10 – Ingezonden door Redactie

Bij het Prinsenbal 2019 mocht er geraden worden. Als variant op het populaire radiospel van RTV-Horizon stuurde dj Erik-Jan de Sterke zijn spelletjescollega John Broers op pad om op zoek te gaan naar de nieuwe hoogheid of hoogheden van CV Buulder Buk. Uiteindelijk kwamen ze uit bij het Prinsenpaar 2019: Prins Tijn I en Prinses Astrid. Prins Tijn Evers (29) geboren en getogen Bulander is al jaren werkzaam bij Piet van Mierlo Aannemer in Leende, het bouwbedrijf dat hij met veel trots aan het overnemen is. In zijn vrije tijd speelt hij bij Ledub volleybal in het heren 1 recreanten team. In 2016 is hij getrouwd met zijn prinses Astrid de Crom, (27) die is opgegroeid tussen de paarden en koeien op Hugten. Ze wonen in het, natuurlijk zelf gebouwde, huis aan de Duitsestraat in Budel. De prinses is werkzaam als docente bij het Summa College Eindhoven, bij de opleiding Tandartsassistent. Samen zijn ze al jaren lid van de Deurzetters, waarmee ze met grote wagens deelnamen aan de optochten van Mares, Gastel, Schoot en natuurlijk Buul. Dit jaar staan ze samen op de Prinsenwagen in de Buulse optocht op dinsdag als Prinsenpaar 2019. Naast Frank Beerten, de prins van 2018, krijgt het prinsenpaar de ondersteuning van hun persoonlijk adjudant en jeugdvriend van de Prins, Giel van Ool. Ze zijn er klaar voor om na het lange aftellen nu gas te geven onder hun leus en motto: Hop Tjop, gas erop!

Powered by Blog Grabber