Buulse zittingen komen er weer aan!

De Buulse Zittingen komen er weer aan, met oude bekenden èn nieuwe gezichten! En jazeker: De Zittingen zijn gewoon in de vertrouwde zaal van De Borgh. Er is achter de schermen al veel gebeurd om op 3 februari…Buulse zittingen komen er weer aan!

11-01-2019 10:09 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

De Buulse Zittingen komen er weer aan, met oude bekenden èn nieuwe gezichten! En jazeker: De Zittingen zijn gewoon in de vertrouwde zaal van De Borgh. Er is achter de schermen al veel gebeurd om op 3 februari de senioren als eerste te verrassen. Daarna is ieder ander welkom op 8, 9, 15 en 16 februari. Reserveer een van deze dagen alvast in de agenda, op de kalender of waar dan ook en zorg dat je op 1 februari je kaarten koopt in De Borgh. Aan tonpraters Tom van Osch, Klaas Bex en Jeroen van Nunen, de cabaretgroepen Pluche Toelie, Buulse Blèèrköp, Zoer en Brus en dansgroep Exchange zal het niet liggen. Samen met de Knoterbèhren en de Bloasbuk zullen al deze artiesten garant staan voor een vermakelijke avond die je niet mag missen. Zo zijn de gebroeders Vos al vanaf 1994 met grote regelmaat te zien op het podium van de Buulse zittingen. Met sketches, liedjes en wà geziever in het Buuls over Buulse onderwerpen zijn Johan, Peter en René al jaren oude bekenden. Die titel gaat ook op voor Jack, Petra en Madeleine van Pluche Toelie. Zij timmeren ook al jaren aan de weg en laten in het Bokkenblaaike zien dat ze de handen uit de mouwen kunnen steken. Ook zij komen weer met Buulse klets afgewisseld met een muzikale noot. Op cabaretgebied ook twee nieuwe gezichten op de Buulse Zittingen. Alhoewel niet helemaal nieuw. In een ver verleden stonden ze samen al eens op het podium bij de Kinderbontemiddag als De jóng van Blöstumop. Nieke van Hunsel maakte vorig jaar haar debuut in de Buulse Zittingen in de Ton en krijgt dit jaar versterking van haar broer Joep. Onder de naam Zoer en Brus zullen zij Buul een verrassend optreden verzorgen wat aan deze beide carnavalisten in hart en nieren wel is toevertrouwd. Als jullie de data van de Buulse Zittingen en de kaartverkoop alvast reserveren komt er volgende week wat meer over het volk in de ton en de muzikale omlijsting. Meer info op de website: www.buulderbuk.nl of via Facebook.

Op de foto ‘De Vosjes’ – Foto Jos Meusen

Powered by Blog Grabber