Buurtontbijt

Op dinsdag 16 oktober is Dienstencentrum De Kring van start gegaan met een nieuwe activiteit in Achel. Iedere 3e dinsdag van de maand zijn alle Achelse senioren welkom in Dienstencentrum De Kring Achel voor een gezellig buurtontbijt.Buurtontbijt

22-10-2018 11:12 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 16 oktober is Dienstencentrum De Kring van start gegaan met een nieuwe activiteit in Achel. Iedere 3e dinsdag van de maand zijn alle Achelse senioren welkom in Dienstencentrum De Kring Achel voor een gezellig buurtontbijt. Start je dag op met een lekker gezond ontbijt,  in gezelschap van anderen… en je dag is goed begonnen! De prijs bedraagt €5 pp. Men dient zich op voorhand in het dienstencentrum te komen inschrijven en te betalen. Iedere derde dinsdag van de maand zal het ontbijt doorgaan. De volgende buurtontbijten gaan door op 20 november en 18 december. Voor meer info kan je steeds terecht in het Dienstencentrum aan het Michielsplein 1, Achel of op het nr. 0032 11 61 05 88.

Powered by Blog Grabber