Cabaret van Fresku in het Munttheater

WEERT – De Eindhovense rapper, cabaretier en acteur Fresku komt naar het Munttheater.Cabaret van Fresku in het Munttheater

24-03-2019 14:50 – Ingezonden door Redactie

WEERT – De Eindhovense rapper, cabaretier en acteur Fresku komt naar het Munttheater. Fresku is een verhalenverteller. Dat bleek al in z’n vorige show. Verrassing is zijn belangrijkste wapen; nét als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Fresku weet zeker dat het theater dé plek is waar zijn talent en onnavolgbare gedachtenspinsels het best tot zijn recht komen. Ook weet hij dat hij nog veel meer verhalen moet vertellen; over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Te zien op vrijdag 29 maart om 20:15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 20,05  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Fresku – Foto Damion Thakoer

Powered by Blog Grabber