Cabaret van Jochen Otten in het Munttheater

Cabaretier Jochen Otten komt u troosten. Ondanks zijn gebrek aan moederinstinct en het grote, diepe gat in zijn empathisch vermogen zult u zich getroost weten door Jochens spervuur aan rake grappen in…Cabaret van Jochen Otten in het Munttheater

04-01-2019 10:52 – Ingezonden door Redactie – Foto Scala Photography Landscape

Cabaretier Jochen Otten komt u troosten. Ondanks zijn gebrek aan moederinstinct en het grote, diepe gat in zijn empathisch vermogen zult u zich getroost weten door Jochens spervuur aan rake grappen in dit prachtige, persoonlijke verhaal. We kennen Jochen van het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Ook is hij lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain en schreef hij voor programma’s als `Dit was het Nieuws’ en `Spijkers met Koppen’.  Te zien op donderdag 10 januari om 20:15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 17,50 incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Powered by Blog Grabber