Cabaretvoorstelling Opslaan Als

Op zaterdag 16 februari staat de Nederlandse cabaretière Eva Crutzen met haar voorstelling ‘Opslaan Als’ op de planken van Theater De Hofnar.  Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer…Cabaretvoorstelling Opslaan Als

13-02-2019 19:54 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 16 februari staat de Nederlandse cabaretière Eva Crutzen met haar voorstelling ‘Opslaan Als’ op de planken van Theater De Hofnar.  Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze een jonge ster aan het cabaretfirmament die met niemand te vergelijken is. Ze heeft het allemaal. Alles eigenlijk, behalve rust, stilte of tijd.
In ‘Opslaan Als’ laat Eva de gekte toe. Ze vertelt over haar moeder, die overleed toen zij elf was, en de strijd om de herinnering aan haar levend te houden. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Het NRC over Eva: “Ze is een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie. ” Het AD schrijft: “Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret.”
Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat. Hoe dan ook; je moet erbij zijn!
Dit kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 – 17.00 uur, za. 18.30 uur – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (0031 40) 2074020.

Powered by Blog Grabber