Cadeaudagen Oxfam-Wereldwinkel

Op zaterdag 1 december van 14 tot 18u en zondag 2 december van 10 tot 18u organiseert de Oxfam-wereldwinkel van Overpelt haar jaarlijkse cadeau dagen. De zaal van de bovenverdieping van Palethe wordt omgetoverd…Cadeaudagen Oxfam-Wereldwinkel

30-11-2018 14:27 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 1 december van 14 tot 18u en zondag 2 december van 10 tot 18u organiseert de Oxfam-wereldwinkel van Overpelt haar jaarlijkse cadeau dagen. De zaal van de bovenverdieping van Palethe wordt omgetoverd tot een sfeervolle cadeauwinkel met de (h)eerlijke producten van Oxfam. Wereldwinkel van Hamont-Achel organiseert de cadeaudagen van 1 tot en met 9 december in Expo de Wal, aan de Wal 22 in Hamont. Het aanbod is zeer gevarieerd met onder meer pralines, exotische voeding, kaarsen, juwelen, speelgoed, wijn, enz… Er is bovendien een mogelijkheid om zelf een cadeaupakket samen te stellen wat dan weer mooi ingepakt wordt. Met een geschenk van de wereldwinkel maak je niet alleen de ontvanger blij maar draag je bij aan de strijd voor eerlijke handel zowel in het zuiden als bij ons. Voor meer info, kijk op www.oxfamwereldwinkels.be/nl/cadeaudagen.

Powered by Blog Grabber