Carnaval bij De Gezellen van Taxandria Neerpelt

Prins Jos IV en prinses Lieve I zijn het prinsenpaar van De Gezellen van Taxandria Neerpelt (Pelt). Jos is zelfstandige elektricien (Elektro Verheyen).Carnaval bij De Gezellen van Taxandria Neerpelt

01-03-2019 10:33 – Ingezonden door Redactie

Prins Jos IV en prinses Lieve I zijn het prinsenpaar van De Gezellen van Taxandria Neerpelt (Pelt). Jos is zelfstandige elektricien (Elektro Verheyen). Lieve werkt als bediende bij De lijn (Melotte bussen). Het jeugdprinsenpaar is Jetze I en kleinzoon van ex prins Paul I en ex prinses Marijke I. Zijn jeugdprinses is Britte I en buurmeisje van Jetze I. De prinsenparen worden begeleid door adjudant Thieu I (ex prins). Thieu is werkzaam bij Nyrstar Balen als onderhoudtechnieker. Zij gaan de volgende carnavalsactiviteiten voor in Neerpelt. Zaterdag 2 maart is er de kinderoptocht door de straten van Neerpelt-centrum. Start om 14.11 uur. Na de stoet is onze pop up carnavalscafe geopend in de Nobertinessenlaan (oude Volksmacht). Op zondag 3 maart start de 24e lichtstoet door de straten van Neerpelt. Een vijftigtal verlichte praalwagens zullen de straten mooi verlichten. De toeschouwers kunnen genieten van veel snoep en ander uitgooimaterialen. De lichtstoet vertrekt om 19.11 uur. Op maandag 04 maart zijn de kinderen van Neerpelt en omstreken aan de beurt om samen met Jetze I en Britte I komen carnaval te vieren onder toezicht van clown Joppie. Dit gaat door in de fanfarezaal Jaak Tassetstraat Neerpelt Pelt.

Powered by Blog Grabber