Carnaval bij De Heiknuuters

Carnavalsvereniging De Heiknuuters heeft voor een vol programma gezorgd.Carnaval bij De Heiknuuters

01-03-2019 10:08 – Ingezonden door Redactie

Carnavalsvereniging De Heiknuuters heeft voor een vol programma gezorgd. Er wordt op zaterdag 2 maart gestart met een extravagant ‘Dikke D bal’ met een hangtafelcompetitie. Het bal begint om 20.11 uur. Op zondag 3 maart trekt de optocht door Budel-Dorplein. De stoet vertrekt om 14.11 uur. Aansluitend is er feest in de tent. Om 19.30 uur begint daar de  prijsuitreiking met het ‘groot optochtbal’. Maandag 4 maart om 15.00 uur is iedereen welkom op kindermiddag in Budel-Dorplein. Het thema is deze keer ‘kermisspellen.’ Er zijn gratis traktaties en entree is gratis! Aansluitend, om 18.11 uur, recipieert het jeugdprinsenpaar in de feesttent. Dinsdag 5 maart vindt het sluitingsbal plaats met de traditionele knuuterverbranding. Dat begint om aanvang 21.00 uur en vindt plaats in De Schakel.

Powered by Blog Grabber