Carnaval bij de Krispa Shop!

De Krispa Shop, gelegen aan de Budelpoort in Hamont, staat al jaren bekend als hét adres als het gaat om carnaval en toebehoren. Ieder jaar wordt de winkel en de etalage van de Krispa Shop omgetoverd tot…Carnaval bij de Krispa Shop!

17-02-2019 21:43 – Ingezonden door Redactie

De Krispa Shop, gelegen aan de Budelpoort in Hamont, staat al jaren bekend als hét adres als het gaat om carnaval en toebehoren. Ieder jaar wordt de winkel en de etalage van de Krispa Shop omgetoverd tot een carnavalsparadijs! Talloze kostuums, pruiken, schmink, maskers,… noem het maar op: bij de Krispa Shop is het te vinden.

De Krispa Shop biedt een ruime keuze aan kostuums. Niet enkel de pakjes die in de winkel uithangen zijn er te koop, ook alle kostuums uit de catalogus kunnen besteld worden en zijn meestal op voorraad of snel leverbaar. Ideaal ook voor grote of kleine carnavalsgroepen die nog op zoek zijn naar een leuk thema voor de carnaval en de optochten. En om dubbelgangers te voorkomen, geven Paula en Pascale van de Krispa Shop steeds een gepast advies. Wanneer een groep zijn kostuums besteld heeft, zal een volgende groep andere kostuums voorgesteld krijgen. Zo kunnen er geen overlappingen zijn en komt iedere vereniging origineel voor de dag.

De Krispa Shop heeft tal van carnavalspakken, ook voor de allerkleinsten. Daarnaast is er alles voorhanden om de outfit helemaal af te maken, zoals pruiken in allerhande kleuren, spuitbussen om de haren een apart kleurtje te geven, maar accessoires zoals rode neuzen, funky kettingen en heel veel verschillende hoofddeksels zijn er eveneens te vinden. De Krispa Shop heeft tevens schmink op waterbasis in het assortiment, ideaal voor de gevoelige huid, maar er kan ook gekozen worden voor de traditionele crèmeschmink uit tubes. Uiteraard kunnen slingers, confetti en toeters niet ontbreken, en wat dacht je van een echte confettibom?  Nieuw in het assortiment zijn de contactlenzen, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Erg leuk om je carnavalsoutfit compleet te maken.

En om het huis, het café of de feestzaal aan te kleden, worden er tal van grote maskers en slingers aangeboden, die ideaal zijn om de locatie te verfraaien voor de gelegenheid. Tot carnaval is de Krispa Shop alle dagen open van 10 uur tot 18 uur en is de winkel ook iedere zondag geopend van 10 uur tot 17 uur. Tijdens de middag is de winkel gesloten tussen 12 uur en 13.30 uur. De Krispa Shop is te vinden aan de Budelpoort 2 in Hamont. Ook telefonisch te bereiken via 0032 11 447031.  Op www.krispashop.be kan je de catalogus raadplegen, maar in de winkel is het aanbod nog groter! Loop dus zeker eens binnen.

Powered by Blog Grabber