Carnaval in Toeterland

Eindelijk is het zover, het weekend waar alle dorstlustige hoogheden naar uitgekeken hebben.Carnaval in Toeterland

01-03-2019 10:25 – Ingezonden door Redactie

Eindelijk is het zover, het weekend waar alle dorstlustige hoogheden naar uitgekeken hebben. Prins Jos III, Prinses Driena, het Jeugdprinsenpaar Luuk en Sophie en de Adjudanten Stan, Rick en Yente nodigen alle carnavalsliefhebbers uit om carnaval te komen vieren in Toeterland. Hopelijk hebben de hoogheden een paar dagen rustig aan gedaan, want het programma zit bomvol. Na het ophalen van de sleutel op donderdag 28 januari wordt er op vrijdag 1 maart gestart met het Schoolcarnaval op De Wereldwijzer, waarna met een klein gezelschap ook aan het prinsenpaar Rick en Lieke op de Berkenschutse een bezoek wordt gebracht. ‘s Avonds wordt natuurlijk het Jong Nederlandbal bezocht om daarna door te gaan op het Festibal. Dit bal, georganiseerd door c.v. De Feestbeesten en De Toeters start om 20.30 uur. Let op, legitimatie is verplicht en er wordt met een bandjessysteem gewerkt. Door de gemeente Cranendonck is vooraf aangekondigd dat er controle gaat plaatsvinden op alcoholgebruik onder de 18 jaar. Voor het gezellige deel, muziek en entertainment zorgen DJ Henk van Gogh en De Boerenjongens. Zij zullen samen zorgen voor een geweldige sfeer. Net als voorgaande jaren (tijdens het Zuipschuitenbal) geldt voor dit bal nog steeds: vol = vol!

Powered by Blog Grabber