Carnavalsmaandag bij De Toeters

Het hoogtepunt van het carnavalsseizoen bij De Toeters is de maandag, dit jaar 4 maart,  als de Grote Bonte Optocht vanaf 14.11 uur over de Grootschoterweg trekt.Carnavalsmaandag bij De Toeters

01-03-2019 10:30 – Ingezonden door Redactie

Het hoogtepunt van het carnavalsseizoen bij De Toeters is de maandag, dit jaar 4 maart,  als de Grote Bonte Optocht vanaf 14.11 uur over de Grootschoterweg trekt. In de ochtend zullen alle deelnemers verzamelen op de parkeerplaats bij De Zuiderpoort en daar het bekende “moandig veur dun optochtbal” gaan vieren. Op deze dag zal de hoofdader van Schoot voor een groot deel van de middag afgesloten zijn. Na de optocht vindt er in De Reinder het Optochtbal plaats. Vergeet je legitimatie niet mee te nemen daar er wederom met een bandjessysteem gewerkt wordt. Let op geen legitimatie = geen bandje! Om 20.00 uur volgt de prijsuitreiking, die stipt om 20.00 uur zal starten. De spanning zal dan ongetwijfeld te snijden zijn. Reden te meer om na afloop van de prijsuitreiking een gigantisch feest te laten ontstaan onder leiding van dj. Rick Verberne en zijn “assistent” Mark Bogers. Zij zullen er zeer zeker voor zorgen dat het een onvergetelijke carnavalsmaandag gaat worden, de 66e in Toeterland en dat zal iedereen weten!

Powered by Blog Grabber