Carnavalsseizoen CV de Toeters barst los met  ‘Carnibal’

Het wordt dit jaar niet alleen een lang carnavalsseizoen maar ook één met een speciaal tintje. Jullie hebben het misschien al gezien, gehoord of gelezen. Samen met alle Toeters, Toeterinnekes, zusterverenigingen en alle mensen die zich betrokken voelen bij carnaval op Schoot vieren we ons jubileum.Carnavalsseizoen CV de Toeters barst los met  ‘Carnibal’

18-11-2018 13:52 – Ingezonden door Redactie

Het wordt dit jaar niet alleen een lang carnavalsseizoen maar ook één met een speciaal tintje. Jullie hebben het misschien al gezien, gehoord of gelezen. Samen met alle Toeters, Toeterinnekes, zusterverenigingen en alle mensen die zich betrokken voelen bij carnaval op Schoot vieren we ons jubileum. De oudste vereniging van Cranendonck “CV de Toeters” bestaat dit jaar namelijk 66 jaar. Dit alles gaat plaatsvinden in het jubileumweekend van 25 en 26 mei 2019! Hierover volgt natuurlijk in de komende maanden nog heel veel informatie. Maar allereerst trappen we  het seizoen af op zaterdag 17 november, de eerste zaterdag na de 11e van de 11e. Dit jaar niet met bierlurken, ik hou van carnaval of een jubileum van één van onze Schoter carnavalsverenigingen maar met ‘Carnibal’. Een feest waar jong en oud met beide voeten van de vloer kan gaan. De hele avond gaan we los met de meest energieke Feest DJ van Nederland,Bonte Carlo. Door zijn uitzinnige muziekkeuze en eigen remixen staat hij nationaal en internationaal garant voor een feest waarvan iedereen na afloop zegt: “dè was unne goeije aovond.” Samen met Prins Carry I, Prinses Mandy, Jeugdprins Dylan, Jeugdprinses Naomi, hofdame Melanie, adjudanten Ruud en Stef en de Raad van Elf zien we jullie op zaterdag 17 november vanaf 20.00 uur voor een geweldig feest in de Reinder op Schoot. Voor informatie over deze en andere activiteiten kijk op www.cvdetoeters.nl of op onze facebook pagina.

Powered by Blog Grabber