CC De Adelberg pakt uit met programma 18-19 en nieuwe huisstijl

Binnen enkele weken verschijnt de programmabrochure 2018-2019! Ontdek het sprankelend nieuw cultuuraanbod nu alop www.ccdeadelberg.be. Enkele namen die op de kalender prijken zijn: Circus Ronaldo, Raf Walschaerts, Gène Bervoets, Pascale Platel, 4hoog, Theater Tieret, Theater Terra, William Boeva, Laïs,…CC De Adelberg pakt uit met programma 18-19 en nieuwe huisstijl

07-05-2018 10:37 – Ingezonden door Redactie

Binnen enkele weken verschijnt de programmabrochure 2018-2019! Ontdek het sprankelend nieuw cultuuraanbod nu alop www.ccdeadelberg.be. Enkele namen die op de kalender prijken zijn: Circus Ronaldo, Raf Walschaerts, Gène Bervoets, Pascale Platel, 4hoog, Theater Tieret, Theater Terra, William Boeva, Laïs, Jens Dendoncker, Begijn Le Bleu, Peter Koelewijn & The Rockets, Scala, Lady Linn, Roeland Hendrikx & Liebrecht Vanbeckevoort, Yevgueni, Kamerkoor Aquarius en meer…

De Adelberg bestaat dit jaar 25 jaar en zal dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In december zijn er enkele bijzondere voorstellingen en belevenissen gepland, zoals een heus retro dansfeest met Radio Modern en De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo. Het volledige feestprogramma vind je eveneens op de website van De Adelberg.

Vrijdag 1 juni ’18 om 19.00 uur verwelkomen wij iedereen om van het nieuwe programma te proeven tijdens een gezellige avond. De programmatoren gidsen je doorheen het aanbod 18-219, ze ontvangen bekende gasten en serveren fragmenten van voorstellingen. De avond sluit af met een gezellige borrel. Bovendien ontvang je een leuk Adelberggadget en maak je kans om tickets te winnen voor Radio Modern, het retro dansfeest waarmee De Adelberg haar 25-jarig bestaan viert.

Zaterdag 2 juni 2018, stipt om 10.00 uur start de ticketverkoop voor abonnementen én losse tickets. Reserveren kan via www.ccdeadelberg.be. De balie is die dag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Mensen met een beperking nemen best telefonisch contact (011 55 35 11). De Adelberg pakt uit met een volledig nieuwe huisstijl. Enkele maanden geleden lanceerde het cultuurcentrum een open call naar grafisch ontwerpers. Ze ontvingen veel leuke reacties en boeiende portfolio’s. Na een eerste selectieronde werd 1 ontwerpersduo geselecteerd: Sientje Beysen en Gijs Dries. Zij wisten te overtuigen met een speels ontwerp, toegankelijk voor iedereen. De Adelberg is fier om nu met deze nieuwe huisstijl naar buiten kunnen komen. Hiermee wil zij zich nog meer profileren en de drempel naar cultuurbeleving verlagen. Kortom, De Adelberg wil een ‘Huis voor Iedereen’ zijn:  ieder zijn dada.

Powered by Blog Grabber