CD single presentatie van Dave

ACHEL / VALKENSWAARD – Op zondag 14 april van 14.00 uur tot 18.00 uur in feesterij Lugano te Valkenswaard gaat een mooie single presentatie plaatsvinden van een nieuw opkomende zanger uit Achel, Dave.CD single presentatie van Dave

27-03-2019 15:28 – Ingezonden door Redactie

ACHEL / VALKENSWAARD – Op zondag 14 april van 14.00 uur tot 18.00 uur in feesterij Lugano te Valkenswaard gaat een mooie single presentatie plaatsvinden van een nieuw opkomende zanger uit Achel, Dave. Deze middag zal gevuld worden met Nederlands- en Engelstalige artiesten, en het geluid wordt verzorgd door Andy de Witt. Tijdens deze optredens zal Dave zijn nieuwe en eerste single ten gehore gaan brengen. Met daarbij de uitreiking van zijn eerste exemplaar natuurlijk! De entree is gratis en iedereen is van harte welkom om te komen genieten van deze muzikale bijeenkomst. Kijk voor meer info op de Facebookpagina ‘Zanger Dave’

Powered by Blog Grabber