Charley de komische musical in het Munttheater

WEERT – Jon van Eerd schreef een nieuwe, hilarisch komische musical, gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’.Charley de komische musical in het Munttheater

03-04-2019 12:16 – Ingezonden door Redactie

WEERT – Jon van Eerd schreef een nieuwe, hilarisch komische musical, gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’. De voorstelling kreeg vele vier- en vijfsterren recensies en  is winnaar Musical Awards categorie beste muziek. Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge stellen uit de brand te helpen, komt hij er snel achter dat hij niet voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. Wij beloven u een avond buikpijn van het lachen! Deze spetterende voorstelling komt naar het Munttheater met een live orkest! Te zien op zondag 31 maart om 20.15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten €40,60  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Powered by Blog Grabber