Chauffeur en begeleid(st)er gezocht voor boodschappenplusbus

WEERT – Met de BoodschappenPlusBus van Punt Welzijn kunnen senioren en mensen met een beperking zelf hun boodschappen doen.Chauffeur en begeleid(st)er gezocht voor boodschappenplusbus

02-04-2019 11:35 – Ingezonden door Redactie

WEERT – Met de BoodschappenPlusBus van Punt Welzijn kunnen senioren en mensen met een beperking zelf hun boodschappen doen. De bus haalt ze op en brengt hen naar de supermarkt in Weert. Daar kunnen ze, eventueel onder begeleiding van een vrijwilliger, boodschappen doen. Aan het einde wordt gezellig samen een kopje koffie gedronken, waarna de rit weer huiswaarts gaat. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers die de bussen besturen en mee op stap gaan. Momenteel is de BoodschappenPlusBus op zoek naar een chauffeur en begeleid(st)er voor de dinsdagmiddag. Je wordt onderdeel van een enthousiast team, haalt het beste uit jezelf en ondersteunt gezellige gasten! Voor meer informatie bel: 0031 495 697900.

Powered by Blog Grabber