Cheque Verbroederingsbal

Op zondag 10 februari waren onze Prinselijke Hoogheden te gast bij manege d’Auw Meule in Budel. Hier waren ze, net als alle andere zusterverenigingen uit Cranendonck, uitgenodigd door de organisatie van…Cheque Verbroederingsbal

16-02-2019 11:40 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 10 februari waren onze Prinselijke Hoogheden te gast bij manege d’Auw Meule in Budel. Hier waren ze, net als alle andere zusterverenigingen uit Cranendonck, uitgenodigd door de organisatie van het Verbroederingsbal. Evenals voorgaande jaren werd aan c.v. De Toeters een cheque overhandigd. Dit jaar wederom het prachtige bedrag van € 777,-  wat (zoals de wens van de organisatie is) compleet terug te vinden zal zijn in het prijzengeld van de Grote Bonte Optocht op 4 maart aanstaande. Prins Jos III en Prinses Driena en de adjudanten Stan en Rick namen deze cheque natuurlijk graag in ontvangst! Namens alle Toeters (maar zeker de optochtdeelnemers) unne dikke merci aan de organisatie van het Verbroederingsbal! Hopelijk kunnen we nog jaren uitkijken naar dit meer dan fantastisch feest in november!

Powered by Blog Grabber