Chinees buffet seniorenvereniging Budel

Seniorenvereniging Budel heeft op 4 en 11 april weer haar jaarlijkse succesactiviteit het Chinees buffet geregeld bij Chinees Restaurant Tong Ah op de markt in Budel.Chinees buffet seniorenvereniging Budel

23-04-2018 07:19 – Ingezonden door Redactie

Seniorenvereniging Budel heeft op 4 en 11 april weer haar jaarlijkse succesactiviteit het Chinees buffet geregeld bij Chinees Restaurant Tong Ah op de markt in Budel. Er werd weer een onbeperkt hoogstaand culinair buffet met specialiteiten van het huis aangeboden. Bij aankomst werd er al gezellig gekeuveld onder het genot van een drankje. Beide dagen waren in krap een half uurtje tijd al volledig uitverkocht en daarom gaan we volgend jaar uitbreiden met een derde avond. Meer foto’s kunt u vinden op www.kbobudel.nl

Powered by Blog Grabber