Chiro Hamont viert Christus Koning

Afgelopen zondag was het weer één groot feest voor de Chiro van Hamont. Ze vierden naar jaarlijkse gewoonte Christus Koning. ’s Morgens trok de hele bende in vol ornaat, met vlaggen en trommels, richting…Chiro Hamont viert Christus Koning

02-12-2018 15:25 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag was het weer één groot feest voor de Chiro van Hamont. Ze vierden naar jaarlijkse gewoonte Christus Koning. ’s Morgens trok de hele bende in vol ornaat, met vlaggen en trommels, richting de kerk voor de viering. Samen met oud-leiding, ouders en sympathisanten werden er verschillende Chiroliedjes gezongen, er werden zelfgeschreven teksten voorgelezen en de leidingskoorden werden gewijd.  Na de viering trok de groep terug naar het Chiroheem waar massaspelletjes werden gespeeld en er volop werd gedanst. Ondertussen waren de kookouders in de weer met potten en pannen, om de lege maagjes te vullen met kroketten en vidé. Na het lekkere eten trokken de Chirokameraden naar de Ijzeren Man voor een heerlijke zwempartij. Als je ’t ons vraagt: Chiro!

Powered by Blog Grabber