Christmas Party Sing-a-long

Zaterdag 22 december is het weer tijd voor de Christmas Party Sing-a-long bij Muziekhuis Maarheeze.Christmas Party Sing-a-long

21-12-2018 11:11 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 22 december is het weer tijd voor de Christmas Party Sing-a-long bij Muziekhuis Maarheeze. De meest uit de hand gelopen babyshower van de afgelopen 2000 jaar zorgt ook dit jaar weer voor een spectaculair programma. De avond zal aanvangen met Zing Mares. Onze nachtegaaltjes uit de zanderige gronden van Zuid-Oost-Brabant zullen uw hart sneller doen kloppen tijdens het overbrengen van hun betoverende cantates. Daarna rekenen we ook op het bezoek van de drie wijzen uit het oosten. De koningen hebben voor u dit jaar een subtiele act vol met oneliners en grappen met een hoog ‘padoem pats’-gehalte. Alle nuances in de voorbereidingen naar het kerstfeest worden even uit de doeken gedaan. Vervolgens gaat er gepiekt worden en neemt de huisband u mee in ’the musical Christmas-rollercoaster’ met alle kneiters waarvan de teksten op onze zielen staan getatoeëerd. Teksten zullen eenvoudig mee te zingen zijn via de projecties. Dit broeierige kerstevenement kent nog een knallend uiteinde.  U mag namelijk naderhand nog even ontladen. De voetjes gaan van de vloer terwijl uw foute kersttrui boven uw hoofd rond aan het slingeren is tijdens het luisteren naar alle obscure kersthits, verzorgd door MC Bassie & DJ the Sjans. Het evenement zal aanvangen om 20.30 uur bij Muziekhuis Maarheeze aan de Hoge Weg 10. Entree is gratis

Powered by Blog Grabber