Cine Pelt: Diep in de zee

In het jaar 2100 heeft de mensheid de aarde verlaten en is de planeet voor een groep extravagante wezens. Diep, een avontuurlijke octopus, is de laatste van zijn soort en leeft in de diepte met zijn twee vrienden Evo, een betweterige en onhandige armvinnige, en Alice, een neurotische garnaal.Cine Pelt: Diep in de zee

30-10-2018 13:43 – Ingezonden door Redactie

In het jaar 2100 heeft de mensheid de aarde verlaten en is de planeet voor een groep extravagante wezens. Diep, een avontuurlijke octopus, is de laatste van zijn soort en leeft in de diepte met zijn twee vrienden Evo, een betweterige en onhandige armvinnige, en Alice, een neurotische garnaal. Als hun huis door een ongeluk wordt vernield worden ze op pad gestuurd om een nieuw thuis te vinden. Ze reizen naar verre plaatsen zoals New York, dat nu volledig onder water ligt, de Titanic en de Arctische Oceaan. De film duurt 91 minuten, is Nederlands gesproken en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De film wordt gedraaid in CC Palethe op woensdag 7 november van 14.00 uur tot 16.00 uur. CC Palethe is gelegen aan de Jeugdlaan 2 in Overpelt. Meer info op via reservaties@palethe.be

Powered by Blog Grabber