Cinemaplus Cultuurkring : Elena

HAMONT-ACHEL – Op 4 april organiseert de Cultuurkring Hamont-Achel een filmmiddag met deze keer het ontroerende familiedrama ‘Elena’.Cinemaplus Cultuurkring : Elena

29-03-2019 09:59 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – Op 4 april organiseert de Cultuurkring Hamont-Achel een filmmiddag met deze keer het ontroerende familiedrama ‘Elena’. Dit gaat door in Cinema Walburg om 14.00 uur.  De toegang is €6 per activiteit (inclusief koffie/thee en eventuele toelichtingen). Met een cultuurpas heeft u gratis toegang tot alle activiteiten van de Cultuurkring.

Elena is de derde film van een trilogie van Andrei Zvagintsev, een Russische film uit 2011. Elena en Vladimir zijn op latere leeftijd met elkaar getrouwd.  Elena heeft een nietsnut van een zoon uit een vorig huwelijk. Vladimir heeft een rot-verwende dochter uit een eerdere relatie. Vladimir is stinkend rijk en ook Elena, die van bescheiden afkomst is, geniet daarvan. Als  Vladimir een hartinfarct krijgt en zijn dochter als enige erfgenaam van zijn fortuin aanwijst, dreigt Elena in armoede te vervallen. Dan rijpt bij haar een plan – perfecte moord met Viagra ! – om zichzelf en het gezin van haar zoon er  financieel bovenop te helpen. Maar kan men zonder gewetensnood die misdaad plegen met als doel je kind een toekomst te schenken?

Powered by Blog Grabber