Claes Dakwerken: uw dak is ons vak!

Claes Dakwerken is de ideale partner voor al uw dakwerken. Dit familiebedrijf is ondertussen al aan de derde generatie toe en heeft al ruim 60 jaar ervaring in het vak. Voor zowel nieuwbouwprojecten als…Claes Dakwerken: uw dak is ons vak!

13-02-2019 19:43 – Ingezonden door Redactie

Claes Dakwerken is de ideale partner voor al uw dakwerken. Dit familiebedrijf is ondertussen al aan de derde generatie toe en heeft al ruim 60 jaar ervaring in het vak. Voor zowel nieuwbouwprojecten als totale dakrenovaties staat Claes Dakwerken in. Claes biedt alle soorten dakvormen en -bedekkingen aan met als specialisatie natuurleien, leipannen, zink en koperwerken,… Kortom alle aspecten van het dak komen aan bod.  Ook de gehele dakconstructie en plaatsing van de gevelbekleding behoort tot de mogelijkheden. Tevens is het bedrijf het adres voor kwalitatieve dakrenovatie met véél aandacht voor de gepaste isolatie van uw dak. Claes Dakwerken is de ideale partner voor zowel professionelen als particulieren. Ze richten zich vooral op de villabouw en bieden hun eigen klanten de beste service aan. Door de jarenlange ervaring hebben ze een stevige reputatie opgebouwd. Het bedrijf levert topkwaliteit dankzij het gebruik van de beste materialen en een professioneel team van ervaren dakwerkers. Aarzel niet om ze te contacteren en geheel vrijblijvend een bezoek te brengen voor een deskundig advies. ‘Kennis van daken’ en vakbekwaam personeel vormen hét fundament voor een goede samenwerking met de beste resultaten.

U kan bij Claes Dakwerken terecht voor de totale renovatie van uw dak, maar ook voor de bekleding van uw gevel, het plaatsen van zink- en koperwerk, de constructie van uw dak of het plaatsen van Velux dakvensters staat het ervaren team van Claes Dakwerken klaar voor ieder project.

Claes Dakwerken is gelegen aan de Thomas Watsonlaan 72 in Achel. Wenst u meer informatie over één van de producten, wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via tel. 0032 11 641504 of via de website www.claesdakwerken.be
Mailen kan naar info@claesdakwerken.be

Claes Dakwerken is steeds op zoek naar gemotiveerde dakwerkers, u kan de vacature terugvinden op de website: www.claesdakwerken.be

Powered by Blog Grabber