Clubkampioenschappen tafeltennisvereniging Budilia

Afgelopen week meldde zich weer een grote groep tafeltennissers in de Borgh voor de clubkampioenschappen. In de A-klasse werd een spannende finale gespeeld tussen twee nieuwkomers. Aleksandra van der Linden…Clubkampioenschappen tafeltennisvereniging Budilia

21-12-2018 10:42 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week meldde zich weer een grote groep tafeltennissers in de Borgh voor de clubkampioenschappen. In de A-klasse werd een spannende finale gespeeld tussen twee nieuwkomers. Aleksandra van der Linden plaatste zich door in de halve finale Ben Laenen in de 5e game met 14-12 te verslaan. Jos Heijmans won in vier games van Gerard Neeskens. In een enerverende finale won Jos met verdedigend spel van de sterk aanvallende Aleksandra met 13-11, 9-11, 11-7 en11-9. De wisselbeker voor de dames ging wel naar Aleksandra.

In de B-klasse kwamen de sterkste spelers uit, van de dinsdagavondgroep en de sportoverdag groepen.  Achttien spelers verdeeld over drie poules van zes. In poule B1 won Maikel Tijsen al zijn partijen. Monique Duisters, Joop Ouwersloot en Harry van Esch eindigden op een gedeelde 2e plaats. In poule B2 won Wiel Slegers voor Alex Looymans en Wim Jakobs. In poule B3 bleef Jolanda Asveld ongeslagen en verwees Joop van Gaans en Henk Belgers naar plaats twee en drie. In de finale-poule won Jolanda Asveld twee maal met 3-0 van zowel Wiel Slegers als Maikel Tijsen. De strijd om de tweede plaats tussen Maikel en Wiel werd pas in de verlenging van de 5e game beslist in het voordeel van Wiel.

In de C-klasse werd een meerkamp gespeeld. Wil Davits en Jan Ras bleven beiden lange tijd ongeslagen, totdat ze tegen elkaar moesten. Jan won met 11-9, 11-7 en 11-7 van Wil. Gunther besliste de strijd om de 3e plaats door met 11-8, 11-9 en 11-8 van Jan Stevens te winnen.

Bij de jeugd konden we in de A-klasse genieten van een spannende finale tussen Niel Geelen en Yannick Paredis. Door winst in de 5e game nam Niel de titel van Yannick over. Stef van Cranenbroek werd 3e. In de B-groep  eindigde Pepijn Hermsen voor Storm van de Broek en Jayden Richter.
Uitslagen parasporters:
Poule A: 1. Dik Valstar 2. Anja te Dorsthorst 3. Rinie Martens                                                                                              Poule B: 1. Herbert Geeris 2. Wouter van der Tiel 3. Hennie Bax 4. Franka van den Bosch Poule C: 1. Johan Steijvers 2. Hermien Duisters 3. Wiljan van de Kerkhof 4. Sanne Dorr
Voor inlichtingen TTV Budilia.nl

Powered by Blog Grabber